Lofoteventyret og VM i Skreifiske

  1. Hjem
  2. /
  3. Aktuelt
  4. /
  5. Lofoteventyret og VM i...

Lofoteventyret og VM i Skreifiske

En flott tid med mye aktivitet på kultur og havnesiden nærmer seg. Lørdag 21.mars starter lofoteventyret med en rekke arrangement og neste uke fredag 27.mars er det VM i Skreifiske.

Der er meldt om god deltagelse i konkurransen og det vil nok «syde» av besøkende fra fjern og nær. Les her om Lofoteventyret (link til nettsted og program)

Lavo-telt og bobilparkering

Gunnar Mellem i Lofoteventyret og Nærmiljøkontoret forteller at det settes opp ikke mindre en 2 store lavoer på torvet, disse vil huse kafesalg og artistopptredener, og på kveldstid er det snakk om ølservering. I tillegg har Vågan formannskap innvilget 80.000 til tiltaket hvor 20.000 går til innleide toaletter, samt pengene skal også brukes til søppelhåndtering under Lofoteventyret og VM i skreifiske. Premieutdelingen under VM i Skreifiske vil foregå som tidligere i Dobbeltfrysa. Link til nettstedet og program for VM i Skreifiske

Parkering

De vil også forsøke lage et antall parkeringsplasser for bobiler ved Amfi. Til en del av disse plassene vil det bli framført gratis strøm. Men det blir ikke mulig å bestille plass. Først til møllen, er det prinsippet som gjelder.
Vi vil oppfordre alle tilreisende og deltagere om og utvise stor aktsomhet nært sjøen og havna under disse dagen, samtidig som dere holder øyene oppe for dine kollegaer og venner under all aktivitet og sene kveldstimer i havnemiljøet.

Lykke til med arrangement og konkurransene i de neste 8 dagene.

Hopp rett ned til innholdet